logo

Хармонија у пуном сјају

Јединствени стамбено – пословни објекат, пројектован, изграђен и опремељен у складу са најсавременијим захтевима у погледу градње овог типа, свечано је отворен 02. августа.

Хармонија је синоним за концепт савременог живота по питању изгледа, градње и опремљености. Надамо се да смо овим пројектом подигли стандарде станоградње за све захтевније купце. Најквалитетнији елементи који се могу пронаћи на нашем тржишту примењени су у свакој стамбеној јединици, а дигитална контрола повезаним уређајима као и близина свих, за живот, неопходних садржаја су примарни бенефити које нуди наш комплекс.

Акценат смо ставили на иновативна техничка решења у сегменту изолације, грејања и хлађења, Schindler лифта, Rehau столарије (са изузетним термоизолационим карактеристикама и у погледу заштите од буке), купатилске опреме и санитарија, керамичких плочица и таркет подних облога. Све ово за собом повлачи и велике уштеде енергије, а самим тим и изузетно ниску цену режијских трошкова – чињеница је која свима итекако значи.

Лакоћа управљања путем мобилне апликације, са удаљене локације, системом грејања и хлађења, расветом, ролетнама и слично, је веома интересантна информација млађим уживаоцима станова. OBLO living омогућава дигитални приступ унутар стана истим овим функцијама, али и телефонској линији, сигурносним камерама и видео интерфонима и осталим подешавањима.

Хармонија је такође опремљена и системом за отапање снега и леда у олуцима, а на петом спрату се налазе алуминијумске перголе којима се може управљати преко смарт система и које су повезане са Google временском прогнозом.

Kако је ХАРМОНИЈА сада засијала пуним сјајем сви заинтересовани купци могу се и лично уверити у све оно што је издваја на тржишту некретнина, а цена стамбених јединица се креће од 1250 Еура до 1350 Еура за м2.

Зграда има пет спратова, од којих последњи има станове веће квадратуре, луксузно су опремљени, са наткровљеним терасама и мањим, зеленим оазама, које поседују засебан систем заливања, самоодржив у складу са временским условима. У сутерену се налази 29 гаража које су такође предвиђене за продају. Приземље је одређено за пословне јединице.

Сви заинтересовани купци могу нас контактирати и погледати зграду уживо и расположиве станове, а пре тога се на овим страницама информисати о понуди станова и гаража.