logo

Зрењанин, град могућности

Кликни да увећаш слику

Спој различитих култура и националности

Презиме Бечкерек, средње име Петровград, а лично име Зрењанин. Живи много дуже од првих писаних помена из XIV века. Најдуже, шест векова, живео је као Бечкерек, кратко Петровград, а за већину његових житеља, рођених после 1946. године, је Зрењанин.

Складан живот у срцу града

Зрењанин, окарактерисан као град мостова, младих, спорта, културе, занимљиве архитектуре и више од двадесет нација, носи са собом разноврсне приче које су причане кроз седам векова дугу историју. Овај град са сигурношћу може понети епитете града мулктикултуралности, мултиконфесионалности и међунационалне толеранције што га издваја од многих других градова на територији Србије. Данас се због отворености ка инвестицијама, новим идејама и начинима пословања, неретко назива и градом будућности што у великој мери утиче на квалитет живота његових житеља.

Народно позориште “Тоша Јовановић”

Од некадашњег житног магацина градски магистрат Бечкерека је 1839. године изградио позориште користећи опеке од срушене градске тврђаве. Постоји утемељено предање да је зато „крива“ велика љубав. Да би привукао пештанску глумицу – диву, један домаћи магнат је уложио новац у прелепо барокно позориште – најстарију зграду овакве
врсте у земљи.

Кликни да увећаш слику

Представљамо Хармонију

Кликни да увећаш слику

Град на дохват руке

Хармонија је задивљујући пројекат који привлачи јавност својом функционалношћу и естетиком. Простор посебно осмишљен да Ваш живот учини лепшим, пријатнијим и квалитетнијим.

Пажљиво бирана локација у непосредној близини самог центра града, нуди широки спектар могућности и у знатној мери олакшава живот и кретање корисника.

Завирите у магични свет Хармоније и крените заједно са нама у нову животну авантуру, јер Хармонија је место које зовете домом.

Све што Вам је потребно

Хармонија задовољава највише стандарде савременог дизајна, уз свеобухватну употребу врхунских материјала, како би Ваш нови дом пружао осећај истинске префињености.

Све оно што један искусан и савремен купац може да пожели, може пронаћи под нашим окриљем, без обзира на узраст, стил или интересовање.

Младим паровима биће интересантни станови мањих квадратура, док ће породице са децом пронаћи комфор у пространијим становима.

Станарима је обезбеђена подземна гаража, као и паркинг места на отвореним површинама.

Приликом пројектовања објекта, нарочита пажња посвећена је и смањењу негативног утицаја на животну средину. Грејање објекта ће бити обезбеђено путем гасног кондензационог генератора топлоте најновије генерације, (класа 6 према норми УНИ ЕН 15502-1), који, поред највишег степена ефикасности, остварује и најнижу вредност емисије азотних оксида (НОx) по јединици произведене енергије за грејање.

Оваквим концептом, потрудили смо се да нашим будућим купцима понудимо решење које ће у смислу експлоатационих трошкова бити подједнако добро, ако не и боље, поузданије и јефтиније од тренутно распрострањеног концепта грејања путем топлотних пумпи.

Локација

Укупна површина парцеле

Почетак градње

Предвиђен завршетак градње

Број спратова

Укупан број станова

Број станова по спрат
 

Типови станова
 
 
 
 
 

Број пословних јединица

Број паркинг места

Обилићева 1, Зрењанин

1 863 м2

2019. година

2020. година

П+4+ПЕ

54 стана

од 1. до 4. спрата - 12 станова по спрату
повучена етажа - 6 станова

једноипособан
двособан
двоипособан
трособан
троипособан
четворособан

5 пословних јединица

43 паркинг места
гаража - 29 места
парцела - 14 места

Од чега је Хармонија саткана

Harmonija Zrenjanin - prodaja stanova

Обезбедите себи савршено место за живот